De metamorfose van Joyce Verboven

Joyce, woonachtig in Oisterwijk, is 46 jaar en in haar vrije tijd graag sportief bezig. Zo is ze regelmatig op de tennisbaan te vinden en gaat ze gemiddeld twee tot drie keer per week hardlopen. Ze liep al een tijdje met de …
Lees verder >
Meer informatie >

De metamorfose van Conny van Rooy

Conny is 49 jaar en woonachtig in Goirle. In haar vrije tijd is ze graag sportief bezig en dan vooral op het gebied van wielrennen en mountainbiken. Ze is lid van Wieler Tour Club de Hellen in Goirle waar ze gemiddeld 2 tot 3 keer per week in groepsverband fietst. Daarnaast probeert ze ook om regelmatig aan speciale tochten deel te nemen, zo is ze recent nog met maar liefst 40 dames naar Parijs geweest. Naast fietsen gaat Conny ook graag naar de sauna, lekker uit eten of een terrasje pakken. Deelnemen aan een metamorfose was iets wat Conny al een tijdje of haar lijstje had staan maar het was er nog nooit van gekomen. Eigenaresse Christien nodigde haar uit in de salon in Riel, en Conny ging de uitdaging graag aan!
 
Nieuwe kleurmethode!
Allereerst heeft Marion het haar van Conny in een sportieve look geknipt, dit sluit natuurlijk perfect aan bij Conny’s actieve levensstijl. Het haar is lekker ingeknipt en op lagen om wat volume te creëren, vrouwelijk kort dus. Wat betreft de kleur viel de keuze op koper, de aanzet is donker gehouden en de punten lopen over in een fellere tint. Deze techniek is toegepast door middel van een nieuwe verftechnologie waarbij zelfs over een donkere verfkleur een lichtere tint kan worden aangebracht. Deze nieuwe kleuringsmethode kan zelfs een thuiskleuring prachtig oplichten, zonder schade aan te brengen, en door middel van slechts één keer te verven.
 
Een zomers tintje
De make-up van Conny is lekker zomers gehouden. Allereerst is er een mooie basis aangebracht door middel van bronzing powder. De ogen zijn opgemaakt met zachte bruin tinten en een mooie donkere mascara. Als finishing touch werd er op de lippen van Conny roze lipgloss aangebracht.
 
Het sportieve eindresultaat
Conny is erg blij met haar nieuwe look en vond het een hartstikke leuke ervaring om nu eens aan een metamorfose deel te nemen. “Vooral de kleur is echt super mooi en origineel, bedankt Rielhaariteit Kappers!”, aldus Conny. 
 
NU online een afspraak maken »