De metamorfose van Joyce Verboven

Joyce, woonachtig in Oisterwijk, is 46 jaar en in haar vrije tijd graag sportief bezig. Zo is ze regelmatig op de tennisbaan te vinden en gaat ze gemiddeld twee tot drie keer per week hardlopen. Ze liep al een tijdje met de …
Lees verder >
Meer informatie >

De metamorfose van Katrien Hoogendoorn

Katrien Hoogendoorn, 28 jaar, woont en werkt in het centrum van Riel. In het dagelijks leven is ze namelijk druk in de weer als werknemer bij Eetcafé "Den Overkant" bij ons aan de overkant. Daar heeft ze het goed naar haar zin en zal ze voor velen een bekend gezicht zijn aangezien ze er alweer ruim 4 jaar werkt. In haar vrije tijd is Katrien regelmatig druk in de weer met haar personal trainer Robbie. Toen ze werd gevraagd om deel te nemen aan de metamorfose leek het haar erg leuk om eens iets nieuws te proberen.

 

In slechts 10 minuten je haar verven!

Eenmaal aangekomen in de salon van Rielhaariteit Kappers werd Katrien door eigenaresse Christien ontvangen en kon ze meteen plaatsnemen in de kappersstoel. Na een onderling overleg was Christien er snel uit en kon de metamorfose daadwerkelijkgaan beginnen. Allereerst is het haar van Katrien gekleurd met een nieuwe soort haarverf van het merk “Megix” gebaseerd op micropigmenten. Deze verf hoeft slechts 10 minuten in te werken voor een mooi dekkend resultaat. Megix heeft hier dan ook een moderne zandloper bijgeleverd zodat je precies weet wanneer de verf is ingewerkt. Deze nieuwe technologie is ook nog eens erg zacht voor het haar.

 

Korte boblijn met natuurlijke high-lights

Het haar van Katrien werd vervolgens in model geknipt. De keuze viel op een korte boblijn. Omdat Katrien erg dik haar heeft is het haar flink op lagen geknipt waarbij het volume behouden is. Middels een flamboyage verftechniek heeft Christien door heel de coupe high-lights aangebracht. Deze techniek zorgt voor een heel natuurlijk effect. Om de metamorfose compleet te maken bracht Christien bronzer aan van het merk Bolero. Dit poeder geeft Katrien’s huid een lekker zomers tintje. Met wat mascara en oogschaduw op de ogen en een subtiel glosje op de lippen was Katrien’s nieuwe look helemaal af.Het eindresultaat Aangezien Katrien nog nooit eerder had deelgenomen aan een metamorfose was ze erg benieuwd naar het eindresultaat. De nieuwe look viel erg in de smaak bij Katrien; “het ziet er super leuk Christien “. En ook fijn dat ik deze coupe zelf heel gemakkelijk en snel in model kan brengen”. “Christien bedankt voor de gezellige middag!”.
 

NU online een afspraak maken »