De metamorfose van Joyce Verboven

Joyce, woonachtig in Oisterwijk, is 46 jaar en in haar vrije tijd graag sportief bezig. Zo is ze regelmatig op de tennisbaan te vinden en gaat ze gemiddeld twee tot drie keer per week hardlopen. Ze liep al een tijdje met de …
Lees verder >
Meer informatie >

De metamorfose van Gijs Beerman

Waar vorige maand zijn vrouw Priscilla de uitdaging aanging om deel te nemen aan de metamorfose heeft nu ook Gijs zich laten overtuigen om eens een totaal nieuwe look aan te laten meten. Gijs is geboren in Bergen op Zoom maar woont inmiddels alweer vele jaren in Tilburg waar hij ook werkt als creatief webdesigner. Naast de passie voor zijn werk speelt Gijs graag gitaar, gaat hij regelmatig motor rijden en treed hij op met zijn band Stacey Alert.

Het is de eerste keer dat Gijs deelneemt aan een metamorfose en hij is erg benieuwd naar de ideeën van eigenaresse Christien. Eenmaal in de salon aangekomen mag Gijs meteen plaatsnemen in de kappersstoel waarna zijn haar in een klassieke herencoupe is geknipt. Dit wil zeggen dat er is gekozen voor strakke contouren met een opgeschoren basis. De kuif aan de voorzijde is lekker lang gehouden en sluit volledig aan op de onderkant.

Vlotte baard
Omdat Gijs niet zo van een „brave look” houdt heeft Christien een waar rock & roll effect gecreëerd. Gijs had een flinke baard en deze is dan ook weer fraai in model geschoren. Vervolgens zijn het haar en de baard geverfd in een matte donkere tint. Deze verf is door het haar heen gekamt om een natuurlijke look te garanderen.

De finishing touch
Om de coupe helemaal af te maken is de kuif een beetje omhoog geföhnd met ‘Joiwip’, een extra stevige mousse. Met een beetje haarspray van Davines blijft de kuif mooi in model en hierdoor oogt de coupe veel voller.

Het eindresultaat
Hartstikke leuk om eens een metamorfose mee te maken en de producten zijn echt super fijn, die ga ik thuis ook gebruiken. Christien, …hartstikke bedankt voor de stoere nieuwe look en de oergezellige middag, aldus Gijs. 

NU online een afspraak maken »