De metamorfose van Jeske Kruizinga

De gelukkige winnares van de metamorfose van deze maand is Jeske Kruizinga. Jeske woont samen met haar man Wim en hun vier kinderen in Riel. In het dagelijks leven werkt ze als verpleegkundige en naast haar werk houdt ze …
Lees verder >
Meer informatie >

De metamorfose van Priscilla Beerman

Priscilla Beerman woont samen met haar man en twee kids in Tilburg. In het dagelijks leven houd zij zich bezig met visual merchandising bij warenhuis V&D. In haar vrije tijd gaat Priscilla graag hardlopen, zij heeft recent nog meegelopen met het sportevenement de Tilburg Ten Miles. Na een uitnodiging van eigenaresse Christien leek het Priscilla een harstikke leuk idee om eens deel te nemen aan een metamorfose. Christien kreeg volledig de vrije hand, een leuke uitdaging dus! Priscilla is een vrouw met een stoere uitstraling en dit wilde Christien dan ook graag behouden. Allereerst is het haar rondom in een “extreme undercut” geknipt. Op deze manier is het haar heel kort en aan de bovenkant langer zodat het lekker wild gestyled kan worden. Vervolgens is het haar van Priscilla geverfd in een pittige koper / mahoniekleurige tint als basis met enkele koperen high-lights aan de voorzijde.

Wenkbrauwen harsen
Tijdens de metamorfose zijn ook Priscilla’s wenkbrauwen geharst en geépileerd. Deze behandeling word binnen een aparte ruimte van de salon in korte tijd en vrijwel pijnloos uitgevoerd. Het harsen en epileren bracht een enorm verschil met zich mee omdat de blik van Priscilla hierdoor veel opener werd. Qua make-up is de look lekker fris gehouden. Christien bracht lichte oogschaduw aan en extra veel zwarte mascara. Met een roze lippenstift als finishing touch voor een extra glamour effect.

Het eindresultaat
Als Priscilla dan eindelijk in de spiegel mag kijken is ze positief verrast. De kleur is echt hartstikke mooi en ik kan deze look op verschillende manieren in model brengen, écht super bedankt Rielhaariteit kappers, aldus Priscilla.

NU online een afspraak maken »