De metamorfose van Joyce Verboven

Joyce, woonachtig in Oisterwijk, is 46 jaar en in haar vrije tijd graag sportief bezig. Zo is ze regelmatig op de tennisbaan te vinden en gaat ze gemiddeld twee tot drie keer per week hardlopen. Ze liep al een tijdje met de …
Lees verder >
Meer informatie >

De metamorfose van Christien de Jong

Om het goede voorbeeld te geven en toekomstige kandidaten te inspireren besloot eigenaresse Christien de Jong, om zelf eens een metamorfose te ondergaan. Haar lange donker bruine haren werden omgetoverd tot een kortere blonde coupe. Daarnaast was dit een perfect moment om het nieuwste apparaat, de Mira- curl, aan u te demonstreren. Allereerst heeft Christien een boblijn aangemeten gekregen door Adinda. Deze boblijn is in lagen geknipt om zo meer volume te creëren. Vervolgens is deze nieuwe coupe door middel van folies voorzien van blonde high-lights. Dit is de meest veilige en verantwoorde manier om van een donkere naar een lichtere haarkleur over te gaan. Het haar loopt hierdoor namelijk de minste schade op en het wordt nooit te licht.

In de krul met de Mira-curl

Na deze kleuring is het haar droog geföhnd en bewerkt met de Mira-curl. Dit professionele apparaat maakt het mogelijk om mooie krullen te creëren die lang in model blijven. In tegenstelling tot het "consumenten krulapparaat" waar televisiepogramma Kassa recent haar uitzending op richtte heeft de Mira-curl wel super goede en veilige resultaten geboden. Rielhaariteit Kappers heeft de Mira-curl dan ook geïntroduceerd in de salon en vele klanten hebben de krulmogelijkheden al uitgeprobeerd. Mocht u binnenkort een feestje hebben of eens een keer helemaal iets anders willen met uw haar informeer dan naar de Mira-curl en kies voor mooie krullen in plaats van een vlecht of opgestoken kapsel. De Mira-curl is nu ook te koop in de salon.

Het zomerse eindresultaat

Al met al is dit half lange kapsel heel eenvoudig stijl te föhnen maar kan het ook in een handomdraai omgezet worden in prachtige krullen. Krullen worden het helemaal in de zomer en het resultaat met de Mira-curl valt goed in de smaak bij vele klanten. Bij Rielhaariteit Kappers is de Mira-curl voortaan dan ook dagelijks een veel gebruikt apparaat!
 

NU online een afspraak maken »