De metamorfose van Joyce Verboven

Joyce, woonachtig in Oisterwijk, is 46 jaar en in haar vrije tijd graag sportief bezig. Zo is ze regelmatig op de tennisbaan te vinden en gaat ze gemiddeld twee tot drie keer per week hardlopen. Ze liep al een tijdje met de …
Lees verder >
Meer informatie >

De Metamorfose van Desiree Mommersteeg

De 47 jarige Desiree Mommersteeg uit Goirle werd op haar vrije dag al vroeg in de ochtend verrast met een bijzonder telefoontje van haar zus Lydia. Na het lezen van de Leybode, met daar in steeds de metamorfose verzorgd door Rielhaariteit kappers, viel Lydia’s oog namelijk op de mogelijkheden om iemand aan te melden voor zo'n metamorfose en dat leek haar nou net wat voor haar zus. Desiree was totaal verrast en vond het een super leuk idee. Na het telefoontje van eigenaresse Christien werd er meteen een afspraak ingepland. Desiree woont samen met haar kinderen in Goirle. Sinds kort is ze aan het werk bij het in Riel gevestigde H&H Worstenbrood, waar ze het goed naar haar zin heeft. Desiree houdt van leuke dingen ondernemen met haar kinderen en ze heeft als hobby borduren. Veertien jaar geleden nam ze al eens deel aan een metamorfose op het gebied van trouwkapsels, maar dat maakt haar nu niet minder zenuwachtig. Ze gaf Rielhaariteit kappers volledig de vrije hand en was natuurlijk erg benieuwd naar wat het eindresultaat zou worden.
 

Christien’s aanpak

Allereerst werd het haar van Desiree heerlijk gewassen waarna er meteen een kleuring werd aangebracht. Desiree heeft al jarenlang blond haar en daar wilde Christien verandering in gaan brengen. De keuze viel op een warme donkere tint met blonde high-lights. Aan de zijkant is het haar van Desiree vrij kort gehouden waarna het haar in luchtige laagjes is geknipt om zo extra volume te creëren. Desiree gebruikt gewoonlijk niet veel make-up. Rielhaariteit kappers wilde haar door middel van deze metamorfose laten ervaren dat je met make-up ook een natuurlijke look kunt creëren. Op de ogen is een naturel tint aangebracht en dit is afgewerkt met een donkere mascara. Als finishing touch is er een dieprode kleur op haar lippen aangebracht. 
 

Het spetterende eindresultaat van deze Metamorfose

Desiree was compleet onder de indruk van haar nieuwe kapsel en de vissige. Het is écht een super mooie haarkleur! Ik ben erg benieuwd naar de reactie van mijn kinderen, aldus Desiree.
 
NU online een afspraak maken »