De metamorfose van Jeske Kruizinga

De gelukkige winnares van de metamorfose van deze maand is Jeske Kruizinga. Jeske woont samen met haar man Wim en hun vier kinderen in Riel. In het dagelijks leven werkt ze als verpleegkundige en naast haar werk houdt ze …
Lees verder >
Meer informatie >

De Metamorfose van Neeltje Bekink


Van dun half lang, naar vol en gezond mooi lang haar

Neeltje is een trouwe klant van Rielhaariteit Kappers in Riel en ze doet al lang heel hard haar best om mooi lang haar te laten groeien. Doordat Neeltje van nature behoorlijk dun haar heeft is dat een haast onmogelijke opgave. Nu wil het toeval dat Christien, eigenaresse van Rielhaariteit Kappers, een demonstratie had georganiseerd omtrent het aanbrengen van extensions gemaakt van echt haar. En daarvoor had zij een geschikt model nodig. Lang hoefde Christien niet na te denken om een verzoek neer te leggen bij Neeltje om hiervoor model te willen zijn. Neeltje wilde hier dolgraag meewerken.

Aanbrengen van ‘echt haar’ Extensions

De extensions zijn in 4 gelijke pakketjes van 25 cm lengte zorgvuldig aangebracht in het haar bij Neeltje. De kleur van de extensions is heel precies afgestemd op de haarkleur van Neeltje. Deze extensions zijn van echt haar en in vele tinten verkrijgbaar. Voor iedereen is er dus wel een juiste kleurkeuze te bepalen. De haarkwaliteit van de extensions is zo goed dat föhnen, krullen en/of stylen super goed lukt. Bij een verlenging van je haar heb je wat meer extensions nodig dan bij het dikker maken van je haar. In minder dan drie kwartier werden door Rielhaariteit Kappers de extensions in het haar van Neeltje aangebracht. Dus lang bij de kapper in de stoel zitten is verleden tijd. Door toepassing van de juiste kniptechniek voor deze extensions krijg je een heel natuurlijk geheel.

 

Wil jij meer informatie over de mogelijkheden met extensions en het door jou gewenste kapsel bel dan gerust naar Rielhaariteit Kappers. Christien en al haar medewerkers adviseren je graag en komen altijd met persoonlijke en passende oplossingen.

NU online een afspraak maken »