De metamorfose van Joyce Verboven

Joyce, woonachtig in Oisterwijk, is 46 jaar en in haar vrije tijd graag sportief bezig. Zo is ze regelmatig op de tennisbaan te vinden en gaat ze gemiddeld twee tot drie keer per week hardlopen. Ze liep al een tijdje met de …
Lees verder >
Meer informatie >

De Metamorfose van Miranda Does

Miranda Does (48 jaar) reageert al geruime tijd erg enthousiast op de geplaatste foto’s omtrent de prachtige metamorfoses op de Rielhaariteit kappers Facebookpagina's. Dit enthousiasme viel ook op bij eigenaresse Christien waarna een uitnodiging om zelf eens aan de metamorfose deel te nemen volgde. Miranda ging de uitdaging aan en nam, met een klein beetje zenuwen, plaats bij Christien in de kappersstoel.

Miranda is samen met haar man Michel en hun twee zonen woonachtig in Biest-Houthakker. In haar vrije tijd is zij graag in de weer met haar honden. Enige tijd geleden besloot zij dan ook, na een pittige opleiding, om een hondentrimsalon aan huis te beginnen met de toepasselijke naam Hondentrimsalon Does. De metamorfose kwam dan ook op het juiste moment zodat zij even lekker kon ontspannen en zelf eens een nieuwe look kreeg.


Miranda's meta

Miranda kwam de salon binnen met een standaard kapsel en een flinke uitgroei. Aan Rielhaariteit Kappers de taak om hier eens wat meer pit in te brengen. De keuze viel op een asymmetrisch kapsel met aan de ene zijde een zware lok en aan de andere kant een korte oor-partij. Deze coupe komt nog meer tot zijn recht middels de kleuren welke zijn gebruikt. Onder de blonde punten met extra heldere high-lights is er namelijk een donkere inkijk zichtbaar.


Miranda's make-up

Qua make-up is er gekozen voor een knallende lipstick, dat is de herfsttrend van het moment. Daarnaast zijn Miranda’s ogen opgemaakt in grijstinten omdat dit erg mooi aansluit bij de kleur van haar ogen en gelaat.


Het fraaie eindresultaat

Miranda is erg enthousiast over haar pittige nieuwe look. Ze maakt dan ook gelijk een foto van het eindresultaat om deze op Facebook te kunnen showen. ”Rielhaariteit bedankt” , aldus Miranda Does!

NU online een afspraak maken »