De metamorfose van Joyce Verboven

Joyce, woonachtig in Oisterwijk, is 46 jaar en in haar vrije tijd graag sportief bezig. Zo is ze regelmatig op de tennisbaan te vinden en gaat ze gemiddeld twee tot drie keer per week hardlopen. Ze liep al een tijdje met de …
Lees verder >
Meer informatie >

De Metamorfose van Yael Kok

De dertigjarige Yael Kok woont samen met Antoine, hun pasgeboren zoontje Milan en lieve hond Mighty in Goirle. Inmiddels werkt ze alweer ruim zeven jaar met veel plezier bij Keurslager van Hest in Goirle. Daarnaast versterkt ze met enige regelmaat het team van DKfototaal in Goirle waar ze de visagie verzorgt. Ook dat vind ze hartstikke leuk om te doen, niet gek want Yael is officieel afgestuurd als visagiste en heeft daarnaast haar parfumerie en kappers papieren op zak. Met haar door de jaren heen opgedane ervaringen op het gebied van haar en make-up was ze dan ook erg benieuwd naar de metamorfose en alle tips van Christien.

Christien’s aanpak

Yael is een stoere meid en dat wil Christien ook graag in haar nieuwe look terug laten zien. Allereerst wordt de bruine kleur verwijderd zodat het haar een volledige egale tint krijgt. Vervolgens heeft Christien voor een heldere kopertint gekozen. Dit is een nieuwe haarkleuring welke door Rielhaariteit kappers gebruikt wordt genaamd “A New Color”. Bijzonder hieraan is dat de kleuring geheel ammonia, ppd en parfumvrij is waardoor allergische reacties uitblijven. Daarnaast behoudt deze zachte kleuring langer zijn glans en kleur. De nieuwe coupe is bewust aan de zijkanten niet te kort gemaakt omdat Yael een vrij smal gezicht heeft. Yael heeft erg vol en dik haar waardoor de kuif waarvoor Christien gekozen heeft is ingeknipt zodat deze mooi omhoog blijft staan en het geheel luchtig oogt. De make-up is lekker zomers gehouden en afgewerkt met volle nepwimpers als finishing touch.

Het eindresultaat van de metamorfose

Yael is meteen enthousiast over haar opvallende nieuwe look! Ze is erg te spreken over haar nieuwe kapsel en vindt de metamorfose echt super geslaagd! Het eindresultaat is echt top Christien, ik ben er hartstikke blij mee, aldus Yael.

NU online een afspraak maken »