De metamorfose van Joyce Verboven

Joyce, woonachtig in Oisterwijk, is 46 jaar en in haar vrije tijd graag sportief bezig. Zo is ze regelmatig op de tennisbaan te vinden en gaat ze gemiddeld twee tot drie keer per week hardlopen. Ze liep al een tijdje met de …
Lees verder >
Meer informatie >

De Metamorfose van Sabina Haans

Sabrina regelt de metamorfose voor Sabina
Sabina Haans woont samen met haar man Chris en hun zoon Kevin in Tilburg. Sabina is nagelstyliste van beroep en houdt zich hier ook in haar vrije tijd graag mee bezig. Daarnaast is ze dagelijks druk in de weer met haar twee honden. Vriendin Sabrina zag de oproep op de Facebookpagina van Rielhaariteit, om deel te willen nemen aan een metamorfose en wist meteen dat dit echt wat voor Sabina was. Na wat verschillende creaties was Sabina namelijk wel toe aan een compleet nieuwe look. Na een telefoontje aan eigenaresse Christien van Rielhaariteit kappers werd de afspraak meteen ingepland. De dames kwamen gezellig samen naar de salon om de metamorfose eens van dichtbij mee te maken en waren erg benieuwd naar Christien’s ideeën.

Kort en vrouwelijk geknipt
Sabina’s haar was tot voorheen erg saai geknipt en kon wel een oppepper gebruiken. Na een heerlijke wasmassage werd het haar in een vrouwelijke korte coupe geknipt. Het haar werd twee keer ontkleurd om de donkerbruine tint voorzichtig te verwijderen. Daarbij stond de gezondheid van het haar natuurlijk steeds voorop.

Vervolgens werd de definitieve blonde kleur aangebracht.Het haar werd met de handen droog geföhnd om een wild effect te creeën. Daarna is het met een flinke dot paste in model gebracht. Gebruik vooral geen borstels om deze look in model te krijgen, dit doet alleen maar afbreuk. Ten slotte bracht Christien nog wat pittige make-up aan. Op de ogen werden diverse paarse tinten aangebracht en het geheel werd afgewerkt met een lipgloss.

Het verrassende eindresultaat
Sabina is totaal verrast als ze haar nieuw look ziet en erg blij met het resultaat. Ook haar vriendin Sabrina is sprakeloos en had niet verwacht dat deze metamorfose zo’n grote verandering met zich mee zou brengen. Sabina kan niet wachten om haar nieuwe look aan haar man en zoon te laten zien!
 

NU online een afspraak maken »