De metamorfose van Joyce Verboven

Joyce, woonachtig in Oisterwijk, is 46 jaar en in haar vrije tijd graag sportief bezig. Zo is ze regelmatig op de tennisbaan te vinden en gaat ze gemiddeld twee tot drie keer per week hardlopen. Ze liep al een tijdje met de …
Lees verder >
Meer informatie >

De Metamorfose van Amber van Tilborg

Toekomstig kapster in de stoel

Amber is 16 jaar oud en woont al vanaf haar geboorte samen met haar ouders en broer Stef in Alphen. Ze heeft al bijna een jaar een leuke vriend genaamd Dennis uit Baarle Nassau. Haar favoriete bezigheden zijn leuke dingen doen met haar vriendinnen, shoppen en op stap gaan. Amber’s keus viel na haar middelbare schooltijd aan het Mill- Hill college op de kappersschool. Ze wist al van jongs of aan dat ze kapster wilde worden en is inmiddels aardig op weg om deze droom waar te maken.
Haar kappersstudie aan het ROC ging van start met een stage-periode. Eigenaresse Christien van Rielhaariteit kappers in Riel, nam deze vrolijke meid graag onder haar hoede. Inmiddels loopt Amber al een tijdje stage in Riel en leek het haar collega’s erg leuk om haar ook eens de andere kant van het vak te laten ervaren.

Kleurrijke haarextensions

In Amber’s huidige look was het haar op één lengte geknipt. Adinda heeft daar meteen verandering in gebracht door het haar op lange lagen te knippen. Zo blijft het haar toch lang maar zit het meer in model en zal het ook wat losser rondom haar gezicht vallen.
Ook de kleur is %u1F00ink opgefrist met een verzorgende kleuring  in een warme koper kleur. Aan de voorzijde zijn twee “tape extensions” in het kapsel verwerkt. Deze extensions zijn in al-lerlei felle en minder felle kleuren te verkrijgen bij Rielhaariteit Kappers en zorgen voor meer volume. De make-up is vrij naturel gehouden zodat haar nieuwe look er nog meer uitspringt.

Amber’s Reactie

Amber vond het heel erg leuk om aan de metamorfose deel te nemen en als model alles zo eens zelf te ervaren. Ze is dan ook heel erg blij met het resultaat! Amber kan niet wachten om het thuis aan haar ouders en vriend te laten zien! 

NU online een afspraak maken »