De metamorfose van Joyce Verboven

Joyce, woonachtig in Oisterwijk, is 46 jaar en in haar vrije tijd graag sportief bezig. Zo is ze regelmatig op de tennisbaan te vinden en gaat ze gemiddeld twee tot drie keer per week hardlopen. Ze liep al een tijdje met de …
Lees verder >
Meer informatie >

De Metamorfose van Jeske van den Brand

Jeske van den Brand was in de prijzen gevallen tijdens een Riels evenement en ze werd door Christien van Rielhaariteit kappers uitgenodigd voor een metamorfose bij haar in de salon. Nieuwsgierig kwam de jonge dame de salon binnen. Christien had een mooi plekje vooraan in de salon voor haar gereserveerd zodat de metamorfose kon beginnen. De 10 jarige Jeske van den Brand woont samen met haar vader, moeder en zusje in Riel. Ze zit in groep zeven en heeft een erg leuke klas al zegt ze het zelf. Jeske voetbalt bij V.V.Riel, is lid van de scouting en is in haar vrije tijd graag bezig met tekenen en knutselen. 
 
Jeske mocht meteen plaatsnemen in de kappersstoel om haar droge haarpunten bij te laten knippen. Aan de voorzijde is een lok gecreëerd waardoor het haar mooi aansluit aan de vorm van haar gezicht. Daarnaast heeft Marion gekozen om wat highlights in het haar te verwerken. Daarna is Jeske’s haar mooi stijl geföhnd. Als finishing touch werd bij haar een subtiel meisjes make-upje opgebracht.
 

Het eindresultaat van Jeske's Metamorfose

Jeske was erg verrast door haar nieuwe look en blij met het resultaat! Trots stond ze haar nieuwe coupe voor de spiegel te bewonderen. Blij verrast vertrok Jeske weer naar huis om het resultaat aan haar ouders en zus te laten zien!
NU online een afspraak maken »