De metamorfose van Joyce Verboven

Joyce, woonachtig in Oisterwijk, is 46 jaar en in haar vrije tijd graag sportief bezig. Zo is ze regelmatig op de tennisbaan te vinden en gaat ze gemiddeld twee tot drie keer per week hardlopen. Ze liep al een tijdje met de …
Lees verder >
Meer informatie >

De Metamorfose van Silke van den Brand

Silke van den Brand was in de prijzen gevallen tijdens een Riels evenement en werd door Christien de Jong van Rielhaariteit kappers ontvangen voor een metamorfose bij haar in de salon. Nieuwsgierig kwam Silke samen met haar moeder de salon binnen. Christien had een mooi plekje vooraan in de salon gereserveerd waar ze gezellig aan de metamorfose kon beginnen.
 
De zeven jarige Silke woont samen met haar vader, moeder en zusje in Riel. Ze zit in groep vier van de basisschool in Riel. Ze heeft niet één maar zelfs twee juffen in haar klas namelijk juf Rian en juf Lilian. Silke is lid van de scouting en is net overgegaan van de “Bevers” groep naar de “Welpen”. In haar vrije tijd speelt ze graag met haar beste vriendin Fleur die al vanaf de crèche bij haar in de klas zit. Silke mocht meteen plaatsnemen bij de wasbak waar Evelien het haar heeft gewassen met Love shampoo en conditioner. Deze producten zorgen voor meer krullen in het haar.
 
Silke wist niet dat ze van zichzelf erg mooie krullen heeft. Aan Evelien de taak om dit aan haar te laten zien. Het haar is in groffe lagen geknipt en gesneden. Uiteindelijk is het haar met een diffuser gedroogd om de krullen helemaal af te maken. Als finishing touch werd bij haar een subtiel meisjes make-upje opgebracht.
 

Het eindresultaat

 
Silke was zeer verrast door haar nieuwe look en super blij met het resultaat! Trots stonden de jonge dame voor de spiegel zich te bewonderen. Blij verrast vertrokken de dames weer naar huis om het resultaat aan de familie te laten zien!
NU online een afspraak maken »