De metamorfose van Joyce Verboven

Joyce, woonachtig in Oisterwijk, is 46 jaar en in haar vrije tijd graag sportief bezig. Zo is ze regelmatig op de tennisbaan te vinden en gaat ze gemiddeld twee tot drie keer per week hardlopen. Ze liep al een tijdje met de …
Lees verder >
Meer informatie >

De metamorfose van Reggie van Erven

Nadere kennismaking met Reggie van Erven

De gelukkige winnares van de metamorfose van deze maand is Reggie van Erven. Reggie is 62 jaar en woonachtig in Goirle. Momenteel is ze samen met haar man Gerard druk in de weer met een verhuizing naar Breda, wat allemaal erg spannend is. Gerard en Reggie zijn 41 jaar gelukkig getrouwd, hebben drie kinderen en maar liefst zeven kleinkinderen. En Reggie en haar man vinden het maar wat mooi om zich te ontfermen over hun 7 schatten van kleinkinderen.

‘Vaste klant’ bij Rielhaariteit

Reggie is een vaste klant bij Rielhaariteit en heeft zich al meerdere keren aangemeld voor de metamorfose. Dit omdat ze wel eens wat anderswil met haar kapsel maar er zelf niet echt raad mee weet. Door de jaren heen is Rielhaariteit medewerkster Evelien, haar vaste kapster geworden. En Evelien vindt het dan ook een grote uitdaging om Reggie met een mooie nieuwe coupe te verblijden.
 

Evelien’s aanpak

Allereerst is Reggie’s haar vooraf gepigmenteerd gezien het erg licht van kleur is. Dit is noodzakelijk voor een mooie overgang naar een meer donkere haarkleur. Hierna heeft Evelien een super hippe korte coupe geknipt waarna kon worden gestart met het ‘kleuren’. De keuze viel op een koele bruine tint omdat deze het beste past bij Reggie’s huidskleur. Om de overstap van licht naar donker wat minder heftig te maken zijn er highlights aangebracht.Het hierdoor verkregen zachte effect van het kapsel geeft een extra mooi resultaat. Als finishing touch werd gekozen voor make-up in een wat rustig karakter. Reggie is niet zo van de ‘opmaak’ en daar is dus rekening mee gehouden door Rielhaariteit. Evelien heeft wel voor een modern tintje gezorgd, juist om Reggie te laten zien dat je met een rustige make-up hele mooie accenten in je gezicht kan aanbrengen.
 

Top resultaat!

Als Reggie uiteindelijk in de spiegel kijkt is ze enorm verrast en superblij met het resultaat! Reggie: ‘wat anders en wat mooi die donkere haarkleur’. Reggie is helemaal onder de indruk van haar nieuwe coupe en kan niet wachten om het thuis te gaan showen!
NU online een afspraak maken »