De metamorfose van Joyce Verboven

Joyce, woonachtig in Oisterwijk, is 46 jaar en in haar vrije tijd graag sportief bezig. Zo is ze regelmatig op de tennisbaan te vinden en gaat ze gemiddeld twee tot drie keer per week hardlopen. Ze liep al een tijdje met de …
Lees verder >
Meer informatie >

De metamorfose van Suzan

Suzan

Drieëndertig jaar geleden geboren in Boxtel, werkte lange tijd in Gran Canaria, woont momenteel in Tilburg en ondergaat vandaag een metamorfose in Riel. Hoe komt Suzan daar terecht? We vragen het haar zelf. ,,In Gran Canaria werkte ik in het entertainerteam van een groot hotel. Heel leuk om te doen in een prachtige omgeving. Na verloop van tijd kreeg ik toch wel heimwee naar het Brabantse van toen. Omdat dat er natuurlijk na zoveel jaar niet meer is, besloot ik niet naar mijn geboorteplaats, maar naar Tilburg af te reizen. Hier volg ik nu een studie HBO Toegepaste Psychologie. Op Gran Canaria had ik veel tijd om te sporten, dat ben ik hier ook weer gaan doen. Een paar medesporters vonden mijn kapsel niet meer van deze tijd. Iemand, ik weet nu nog niet wie, heeft stiekem van mij een foto gemaakt en deze ingestuurd naar de Leybode voor een metamorfose. En nu zit ik dus hier. Wel spannend hoor!”

Wendy

Voor Wendy van Rielhaariteitkappers is het minder spannend. Zij heeft hier al ruim ervaring mee. ,,Maar ik vind het nog steeds telkens weer een nieuwe uitdaging, dat maakt het werk zo leuk. Suzan’s haar was een jaar geleden voor het laatst door een kapper aangeraakt. Omdat Suzan veel sport wil ze wel een staartje kunnen blijven maken. Haar nieuwe coupe is  flink in lagen geknipt en veel extra ingeknipt. En ook veel lagen in haar gezicht inclusief haar pony. De nieuwe haarkleur is donkerrood met koperaccenten, aangebracht in veel dunne high-lights. De make-up van Suzan bestaat uit een matte foundation met een dekkende poeder erover. Mooie bruine herfsttinten voor haar ogen en een bruine rouge. Suzan kan weer op stap, naar de kroeg maar ook naar de sportschool.

De nieuwe Suzan
,,Wow ee, of dit nu wel een typisch Brabants kapsel is weet ik niet, het misstaat nergens in de wereld, dat weet ik zeker. Ja, ik ben er heel blij mee. Voor degene die mij opgaf: bedankt !!!!”
NU online een afspraak maken »