De metamorfose van Joyce Verboven

Joyce, woonachtig in Oisterwijk, is 46 jaar en in haar vrije tijd graag sportief bezig. Zo is ze regelmatig op de tennisbaan te vinden en gaat ze gemiddeld twee tot drie keer per week hardlopen. Ze liep al een tijdje met de …
Lees verder >
Meer informatie >

Reacties van klanten

Hieronder leest u reacties van onze klanten. Wilt u ook uw reactie hier geplaatst hebben stuur dan uw bericht (desgwenst met foto) naar christien@rielhaariteit.nl


 

Beste Christien, 

 

Hierbij een review namens mijn moeder Jenny. 

Na lang wikken en wegen heeft mijn moeder de beslissing genomen om een haarstukje te nemen. Via goede reviews op internet is zij uitgekomen bij Rielhaariteit haarwerken in Riel bij Christien. Mijn moeder heeft een goede, duidelijke uitleg gekregen en al na een week waren er verschillende haarstukjes binnen. Er is toen veel aandacht besteed aan de wensen van mijn moeder, wat voor haar belangrijk was en wat zij graag zou willen.
Christien heeft hierin een prettige adviserende rol aangenomen. In de eerste week met het haarstukje heeft mijn moeder wat frustraties ervaren (o.a. het goed op doen van het haarstukje). Na contact hierover met Christien werd zij direct weer uitgenodigd in de salon en heeft Christien de tijd genomen om stil te staan bij haar zorgen, extra uitleg te geven. Zij stelde mijn moeder gerust en beloofde haar dat het zou wennen, na 6 weken zou ze niet anders gewend zijn. Nu 6 weken verder is het inderdaad alsof het nooit anders is geweest. Christien is betrokken en blijft ook betrokken. Daarnaast is zij laagdrempelig beschikbaar voor vragen en neemt zij tijd om stil te staan bij de wensen en zorgen van de klant. Zij komt bij volgende afspraken terug op eerdere zorgen en geeft advies. Met andere woorden: een hele goede, persoonlijke en betrokken service. Een aanrader voor iedereen die ook met de wens zit om een haarstukje aan te schaffen. 

 

Met vriendelijke groet,

 

R. van Rijsbergen (dochter van Jenny) 

 


 

Een tijdje terug heb ik contact opgenomen met Christien eigenaresse van Rielhaariteit haarwerken. Voor informatie over mjn haarprobleem (alopecia) een terugtrekkende haargrens. Met een raar onderbuik gevoel ging ik naar de afspraak, Christien stelde mij daar gelijk gerust. Ze zei daar hebben wij wel iets voor. Een week later gaan passen, en inderdaad de wereld ging voor mij open, zoals Christien al had gezegd' Alleen maar complimenten zo mooi en makkelijk in gebruik. Ik ben er echt blij mee, óók voor de goede begeleiding en hulp van Christien. 

 

Groetjes,

 

Hetty Hendrickx
 

Het is heel moeilijk om de juiste woorden te vinden die kunnen weergeven wat je ervaart als je bij Christien komt “gewoon” om een pruik uit te zoeken. Een warm gevoel, het komt gewoon goed. Heel professioneel en vooral heel persoonlijk, open, neemt alle tijd, staat altijd voor je klaar. Toen ik mijn “ander kapsel” had kreeg ik een geweldige oppepper, ik kan de hele wereld weer aan. Reacties van de mensen “wat zie je er leuk uit, dit kapsel staat je heel goed “. Geweldig, ik kreeg weer lichtjes in mijn ogen.

 

Dank je Christien.

 

Julia, Goirle 

Ik heb alopetia areata gekregen. Ik ben nu 26 jaar en had voorheen een bos dikke donkerblonde krullen. Mijn haar betekent heel veel voor mij, zoals denk Ik bij veel vrouwen. Het begon in eens met hele plukken tegelijk uit te vallen. Maar omdat ik vrij veel haar had viel het in het begin nog niet zo op. Op een gegeven moment begon het wel erg dun te worden. En dit ging steeds sneller, en ik kreeg zelfs kale plekken. Zo durfde ik niet langer de deur uit. Via mijn zorgverzekering ben ik bij Rielhaariteit haarwerken terecht gekomen.

Je hebt me erg goed geholpen en enkele pruiken besteld in mijn eigen kleur en haartype. Dit leek me vrij moeilijk. Maar je hebt er alles aan gedaan om de juiste pruik te vinden die perfect bij me past. Als er iets is kan ik altijd snel bij je terecht voor je advies en je staat direct voor me klaar. Dank je wel hiervoor!

N. Stappershoef, Goirle


Heb nu twee keer contact gehad met Christien, ik draag nu zes jaar een pruik en nu deze keer via Rielhaariteit haarwerken. Ik kan niet anders zeggen dat ik haar bij iedereen kan aanbevelen, wat een geweldige persoonlijkheid. Bekwaam, rustig, en begrijpt waar de problemen en emotie´s liggen bij het dragen van een haarwerk en zij kan zich goed inleven. Ik zal voor een volgende pruik zeker weer naar Christien van Rielhaariteit gaan.
  

B. van Loon, Molenschot


 

Na een operatie kreeg ik te horen dat er een chemo ging volgen waardoor mijn haar uit zou vallen. Vanuit het ziekenhuis kreeg ik de tip mee dat Rielhaariteit haarwerken mij kon helpen met een pruik. Omdat ik in Vught woon is het best een rit geweest om naar Riel te gaan. Maar daar heb ik geen minuut spijt van. Bij Christien was ik meteen op mijn gemak. Alles werd goed uitgelegd, verschillende haarwerken besteld en zo uitgezocht welke hiervan het beste bij me paste. Het is zelfs zo dat de mensen die het niet weten het ook niet zien dat het een pruik is. Voor iedereen die een haarwerk nodig heeft kan ik Rielhaariteit haarwerken aanbevelen. Vriendelijke benadering, en veel persoonlijke aandacht. Christien heel veel dank voor alles.


L. van Zandbeek, Vught

Christien, dankzij je haarwerkstudio een groet van een erg tevreden en "goed gemutste" Nelly. Iedereen vind 't me geweldig staan en zijn verrast door m'n nieuwe haarkleur! Bedankt voor de snelle service en het vriendelijk te woord staan “  

N. Villevoie, Poppel (B)Dag Christien. Jullie website over pruiken en haarwerken is voor mij en iedereen die het bezoekt een zegen. Ik vond er alle info die ik zocht en je hebt me daarna perfect geholpen met mijn pruik en ook de financiele afwikkeling met VGZ. Bedankt voor het verlichten van deze periode tijdens mijn (tijdelijke) ziekte.

N. Glaudemans, Tilburg 

"Draag je een pruik? Dat kan je echt niet zien!". Eigenlijk is dit een standaard-reactie op de pruik die ik draag na m’n haarverlies vanwege chemo. En dat is natuurlijk toch wat je het liefst wil: zo "gewoon" mogelijk zijn in die pittige periode.

 

Maar minstens zo belangrijk vind ik de hele prettige manier van werken door Rielhaariteit. Hartelijk, belangstellend, meedenkend en deskundig zorgde Christien ervoor dat de moeilijke stap om mijn lange haar af te scheren een stuk minder aangrijpend verliep dan ik ooit had gedacht. Als er wat is, kan ik altijd contact opnemen en staat ze voor me klaar. Echt super ervaring!!

 

Christien bedankt voor al je goede zorgen!
 

C. Koelemeijer, Dongen


Ik heb me verbaasd over de snelle levering van mijn haarwerk, meteen de volgende dag kon ik komen passen en had ik de pruik al in huis. Een hele geruststelling. En hij staat nog heel natuurlijk ook. Dank je.

Mariëlle, Bavel 

Mijn moeder heeft een chemokuur gehad en hierdoor zou ze haaruitval krijgen, wij hebben afgesproken met Rielhaariteit en die hebben ons geweldig geadviseerd. Wij kregen enkele verschillende haarwerken te zien met duidelijke uitleg hierover. We hebben een haarwerk uitgezocht welke ons het beste leek. Enige tijd daarna begon mijn moeder's haar steeds meer uit te vallen en moest het toch echt, het is niet gemakkelijk maar ze gaan er bij Rielhaariteit heel goed mee om. Toen ze haar haarwerk had en het in model geknipt was zag het er heel netjes uit. Ook werd er alle tijd genomen voor de uitleg hoe je het op en af zet, hoe je het moet wassen etc. We kunnen ze altijd bellen als er iets is en dat is wel heel fijn. Niemand die het opvalt dat het een pruik is, degene die het weten vinden het niet te onderscheiden van echt haar. Ze zijn met de zonnebloem meegeweest en iemand van de verzorgende (die mijn moeder niet kende) zei "goh wat zit uw haar mooi", waarop mijn moeder zei 'het is een pruik' maar dat kon ze niet geloven. Het is echt niet te onderscheiden van haar oorspronkelijke haar. Christien onze dank.


Christel en Christine van Gorp, AlphenIk wil heel even een bedankje plaatsen voor de fijne service en geweldige pruik die je me geleverd hebt. Heel fijn om er tijdens mijn ziek zijn toch goed uit te zien

Christien, Bedankt.

Dorothé van der Waal, Zevenbergen
Mijn haarwerk is mooier dan mijn eigen haar, super. Goed dat je me geholpen hebt om deze stap te maken. Ik ben je klant voor de rest van mijn leven. Mijn dank.

K. Custers, Oisterwijk


Lieve christien,

Bedankt voor je geduld en hele duidelijke uitleg over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van haarwerken. Mijn haarstuk is geweldig. Al mijn kennissen vragen of ik een nieuwe kapper heb (bijna niemand weet van mijn haarstuk) omdat het zo mooi zit. Ik ga weer met plezier de deur uit en dat was voorheen echt niet zo.

Nogmaals heel erg bedankt.

Marieke Henneveld, Schaijk 

Hallo, ben een meisje van 19 jaar, heb twee jaar geleden een hoofdoperatie gehad, heb daar een kaal plekje aan over gehouden. Ik stoorde mij er heel erg aan, mensen bij mij op school vroegen steeds wat ik aan mijn hoofd had, moest dan iedere keer vertellen wat ik heb gehad, en daar kreeg ik een hekel aan. Christien zij me: dat is heel goed op te lossen door er een haarstukje op maat op te zetten. Nu zie je er helemaal niks meer van. Ben zo blij dat ik dit haarstukje nu heb, kan er alles mee doen, en ik hoef nu ook niemand meer iets uit te leggen. Bedankt, groetjes Sanne
  

S. Kleyn, OosterhoutMijn mutsjes zitten super fijn en ze zijn hip. Dankzij je heldere website heb ik je gevonden.

A. Dieltjes, Cromvoirt


Even een mailtje om te zeggen hoe tevreden ik over je ben . Hoe je een probleem hebt opgelost. Echt de max gewoon. Bedankt voor de vriendelijke wijze waarop je me hebt geholpen en het snelle leveren.

Esra Alenya, Drunen


Vandaag voor de eerste keer met een pruik naar buiten geweest, hele fijne reacties gehad.

Frieda van Nieuwenrode, Middelbeers


Graag wil ik jullie bedanken. Jullie hebben m'n leven wat draaglijker voor mij gemaakt. Ik voel me weer mooi en ook erg op mijn gemak met mijn pruik.

Els van Aalst, Chaam


 

En dan…heeft je dochter plots een pruik nodig. Paniek!!!!!!!

 

Dankjewel Christien voor je goede advies, tijd, geduld, luisterend oor en je vakwerk om zo’n best passende pruik te realiseren. Maar vooral voor hoe je met ons begaan was, je medeleven en troost die je gaf hebben ons positief geraakt. Dankjewel hiervoor lieve Christien.

 

Groetjes Bettine.

B. Ewijck, Heesch


Voor mjn moeder had ik alvast een mutsje en een sjaal bij je gekocht, vandaag werd een pruik aangemeten, dus al het haar afgeschoren. 73 jaar en aan chemo. Werkelijk top met hoe je haar geholpen hebt.

L. Netten, Breda


Ik ga voor de tweede keer aan de chemo, heb borstkanker sinds twee maanden. Ben erg blij met de pruiken, ze zitten me als gegoten. bedankt daarvoor.

Y. v. d. Veken, Waspik 
Ik ben blij te lezen dat alle reacties positief zijn. En mijn ervaring is zeker niet anders! Ik wordt echt elke keer weer meer als geweldig geholpen door Christien. Ze wil echt dat je haarwerk 100% goed is en perfect zit. Ik ben echt super blij dat ik bij hen terecht ben gekomen!
 

R. Hendriks, Hilvarenbeek

  

 

Ook ik ben door de chemokuren mijn haren verloren. Christien heeft mij hierbij zo fijn geholpen. Ze is uitermate geschikt voor dit werk, daar ze je helemaal de kans geeft om verdriet te hebben en me de tijd geeft om te wennen aan de pruik. Niemand ziet het aan mij en als ik het vertel, krijg ik de meest geweldige reacties hoe prachtig het geworden is. Bedankt hiervoor Christien!
 

H. Burgers, Heukelom
 

Uit ervaring kan ik Rielhaariteit haarwerken  van harte aanbevelen. In alle rust wordt je als klant in een geruststellende discrete omgeving deskundig en met respect behandelt. Dit alles erg professioneel en op een prettige wijze. Ook de service is perfect. Mede door de goede voorlichting van het haarwerk ben ik door Christien ten volle tevredengesteld. Een pluim voor dit bedrijf!

 

Tieneke Goossen, Goirle

  

Dank je wel Christien voor het goede advies wat je me hebt gegeven.
  

Y. Ozturk, Boxtel 

Rielhaariteit haarwerken is briljant! En in het bijzonder wil ik Christien noemen als m’n guardian angel. Ze heeft mij super goed geholpen en gesteund tijdens al mijn onzekerheden rondom m’n haarverlies en en m’n pruik. Tevens heeft zij producten aanbevolen die voor mij echt hebben gewerkt...Christien je bent voor mij een echte kanjer!

Mientje, Tilburg
 

Ik ben bij Rielhaariteit haarwerken gekomen via een tip van me vriendin op de Via Angelina dag. Zij zei had Christien daar ontmoet en gesproken. Over mezelf, ik draag een haarwerk al vanaf 1987, ik heb daardoor al heel wat haarwerken gezien en gehad. Ook in de haarwerkenbranche is er al het een en ander veranderd, materiaal duurzaamheid en verzorging ervan. Ik heb verschillende zaken bezocht en ben er mee in zee gegaan. Zelfs voor een haartransplantatie had ik al afspraken gemaakt en op een intakegesprek geweest. Maar nee toch maar niet. De volgende dag heb ik al meteen een afspraak bij Rielhaariteit gemaakt. Ik ben toen naar de haarwerkstudio in Riel gereden en toen ik er binnen kwam was er al meteen rust in mezelf. Ze hebben er een huiselijke seperate ruimte waar ik geholpen werd.  Het ontvangst is gewoon geruststellend. Van A tot Z en het eindproduct waar het om ging is haarfijn uitgelegd. Ik heb nu dus een nieuw haarwerk van Rielhaariteit waar ik ontzettend blij mee ben en heel tevreden. Dit is trouwens ook het eerste haarwerk wat me echt prettig zit en past, het sluit mooi aan zonder hobbels erin, zo mooi gemaakt dat je totaal niet ziet waar het haarwerk begint. Met andere woorden prima zaak met personeel dat weet hoe je mensen GELUKKIG kunt maken. Christien hartstikke bedankt voor alles.

 

N. Verhoeven, Haaren
 

Na enkele operaties, had ik dat mijn haren dunner en minder werden. Ik heb er enkele jaren over gedaan om de stap te ondernemen maar toen hoorde ik van Rielhaariteit haarwerken, heb ik daar een afspraak gemaakt. Christien gaf me verschillende keuze's en legde het ook goed en prettig uit welke keuze me het beste past. Ze heeft alle tijd voor je en ook om een praatje te maken. Het is ook fijn dat ze er een aparte ruimte hebben naast de kapsalon om die pruiken te passen. Ze staat altijd voor me klaar als ik ze nodig heb. Christien hiervoor hardstikke bedankt.

 

Pien van Wijk, Schijndel

  
Ik ben nu ruim een jaar een heel tevreden klant bij Rielhaariteit haarwerken. De professionaliteit staat bij Christien de Jong hoog in het vaandel. Voel me er op mijn gemak, en dat is heel belangrijk. Als man met dun haar was het heel vervelend, om vijf jaar met allerlei problemen "haarwerkdragend" te zijn geweest. Nu ben ik eindelijk op mijn plek bij Rielhaariteit. De vakkundigheid die Christien toont is voor mij heel belangrijk. Ik raad het ook iedereen aan, om niet met een haarprobleem te blijven lopen. Het geeft je zoveel meer zelfvertrouwen en niemand meer om me heen die het ziet!


H. van Ommen, Moergestel
 

Ik draag al vanaf m'n dertigste een haarstuk, naar enige omzwervingen ben ik bij Rielhaariteit terecht gekomen en op advies van Christien is er voor mij een nieuw haarstuk uit gekozen. Nu enige tijd verder ben ik zeer tevreden over dit haarstuk, maar bovenal ben ik tevreden over de manier waarop ik ben geholpen, en de tijd genomen werd om uitleg te geven over het haarwerk, maar ook over de producten die bij het haarstuk geleverd worden tot en met hoe ik het haarstuk moet onderhouden wassen. Een geweldige vakvrouw die aanvoelt wat er bij me leeft. Complimenten voor je hulp de prettige sfeer in je bedrijf.

 

Gerry Voetman, Udenhout
 

Hallo, ik heb al jaren plaatselijk erg dun haar aan de achterzijde van mijn hoofd. Doormiddel van een spuitbus met haarkleur spul camoufleerde ik dat een beetje. Maar het was geen fijne manier. Voor het douchen moest ik eerst aan de wasbak mijn haren wassen, ook zwemmen of in de regen lopen moest ik voorkomen. Tot dat ik hiervoor bij Rielhaariteit terecht kwam. Christien voor mij een haarwerk aangemeten dat over een deel van mijn hoofd bevestigd zit. Het ziet er natuurlijk uit, en niemand ziet het. Zelfs mijn eigen zussen hadden het niet gezien, ze dachten dat ik mijn haar anders had geföhnt. Het is echt super opgelost, gemakkelijk in onderhoud en het scheelt me iedere dag tijd om mijn haar weer netjes te krijgen. Christien, bedankt ik ben er ongelooflijk blij mee.

 

F. Bruurs, Gilze

 


 

Via een foldertje bij Rielhaariteit haarwerken terecht gekomen. Samen met de kinderen en man lief een mooie pruik en twee mutsjes uitgekozen. Het was vooraf niet helemaal duidelijk of dat ik door de chemokuur mijn haar zou verliezen maar op voorhand er toch maar een uitgekozen. Van de een op de andere dag verloor ik grote plukken haar. Ik kon meteen bij Christien terecht om mijn haar af te laten knippen, Dat noem ik nog eens service! Pruik en mutsje mee genomen alles perfect in orde. Dus ik kan je Rielhaariteit haarwerken zeker aanbevelen.

 

Cindy de Wit, Oirschot
 

Omdat mijn haar steeds dunner werd heb ik gekozen voor een haarwerk. Christien van Rielhaariteit haarwerken heeft mij hierbij zeer goed geholpen door haar deskundig advies. Het haarwerk past goed bij mijn gezicht en de kleur is dezelfde als van mijn oorspronkelijke haar. Ik ben hier zeer tevreden mee en heel belangrijk: het is gemakkelijk  als je even de deur uitgaat. Dit had ik veel eerder moeten doen want zulke positieve reacties maken iedere vrouw mooier TOCH.!!!
  

Karin van Gompel, Den Hout
 

Mijn ervarijng met Rielhaariteit haarwerken is geweldig. Het gaat precies zoals op haar site beschreven staat. Christien leeft en denkt met je mee. Mag haar altijd bellen, niets is teveel voor haar. Ze heeft een goed inzicht en geeft een duidelijk advies, Ben dan ook heel tevreden met het resultaat.
  

P. Frijters, Goirle

Bij Rielhaariteit haarwerken zorgen ze ervoor dat het net allemaal wat beter te dragen is. En dan heb ik het nog niet eens over de pruik. Dankjewel Christien voor je goede zorgen en de prettige bezoekjes in Riel!

Betsie Verhaagen, Chaam
 Rielhaariteit wat een super bedrijf zijn jullie! Deze vrouw hebben jullie weer heel gelukkig gemaakt. Top advies met veel verstand van zaken, waar nooit iets te veel voor was en een haarwerk waar ik helemaal gelukkig mee ben.

Gerda van Lieshout, Hooge Mierden
 
 Wat een keuze aan soorten haarwerken! Nog nooit eerder geweten dat er zoveel verschillende mogelijkheden en oplossingen zijn. Ook heel fijn hoe je geholpen wordt, met heel haar ziel en zaligheid heeft Christien mij geweldig lief en ook met humor geholpen. Ze heeft goed geluisterd en gekeken naar mijn persoonlijke wensen. Ben weer helemaal gelukkig met mijn nieuwe kapsel.

Cathy, Reusel 

Na de diagnose borstkanker wist ik dat ik door de geplande chemobehandelingen mijn haren zou gaan verliezen. Via mond op mond reclame en ook vanuit mijn zorgverzekeraar, kwam ik bij Rielhaariteit haarwerken terecht.

 

In haar salon, waar Christien de Jong alle rust en privacy, tijd en een luisterend oor voor je heeft, wordt nauwkeurig door haar gekeken naar je persoonlijke haarkleur en model, en het type pruik dat bij je past. De keuze daarbij is divers.

 

Ik heb altijd ontzettend veel complimenten ontvangen over mijn pruik!
Dat geeft me zelfvertrouwen, heel prettig wanneer je door een moeilijke fase van je leven gaat!

 

Christien bedankt!

  

katinka Beurkens, Helvoirt
NU online een afspraak maken »