De metamorfose van Joyce Verboven

Joyce, woonachtig in Oisterwijk, is 46 jaar en in haar vrije tijd graag sportief bezig. Zo is ze regelmatig op de tennisbaan te vinden en gaat ze gemiddeld twee tot drie keer per week hardlopen. Ze liep al een tijdje met de …
Lees verder >
Meer informatie >

Voor wie heeft Rielhaariteit haarwerken een pruik of haarwerk

Rielhaariteit haarwerken richt zich op vrouwen en mannen met diverse vormen van kaalheid (Alopecia Areata) en vrouwen die bijvoorbeeld door een chemokuur hun haren zijn verloren. Maar ze kunnen ook mensen helpen die door trichotillomanie kale plekken hebben gekregen, door een haarwerk of haarstukje ter overbrugging aan te bieden. Deze haarwerken worden meestal vergoed door uw verzekering.


 
Bij Rielhaariteit haarwerken is er alle ruimte en tijd voor uw verhaal. U wordt verwelkomd in een sfeervolle en ongedwongen sfeer. Service, privacy en professionaliteit zijn aspecten waar Rielhaariteit zeker voor staat. Wanneer u kiest voor een maatwerk haarwerk, maken we een mal van uw hoofd en bespreken we de kleur, de dikte en de gewenste valling van het haar. Ook onze confectie collectie is zeer uitgebreid van kort tot lang van trendy tot klassiek.

Als u een afspraak wilt maken kunt binnen vijf dagen bij Rielhaariteit terecht voor een vrijblijvend consult.

Bent u zelf niet in staat om naar ons toe te komen, omdat u in het ziekenhuis verblijft? Dan kunnen we in dat geval ook naar u in één van de ziekenhuizen in Tilburg komen.

Een haarwerk kunnen we tot maximaal 6 weken reserveren.

Plan uw gratis 1ste consult online via de zwarte button hier rechtsboven of bel: 013-518 19 18
 
NU online een afspraak maken »