De metamorfose van Joyce Verboven

Joyce, woonachtig in Oisterwijk, is 46 jaar en in haar vrije tijd graag sportief bezig. Zo is ze regelmatig op de tennisbaan te vinden en gaat ze gemiddeld twee tot drie keer per week hardlopen. Ze liep al een tijdje met de …
Lees verder >
Meer informatie >

Ontharen verloopt bij Rielhaariteit altijd gladjes

Bij Rielhaariteit kappers kunt u ook terecht voor het harsen van uw gelaat en epileren van de wenkbrauen . We helpen mensen die overtollige gezichtsbeharing hebben op bijvoorbeeld wangen of kin . Dit is makkelijk weg te halen door middel van harsen. U neemt plaats in een relaxte behandelstoel in een separate ruimte en zo kunt u het kappersbezoek combineren met een epileer of hars behandeling. Door het te harsen i.p.v. scheren blijven de haren veel langer weg en komen bovendien veel zachter terug.
Harsen is het verwijderen van overtollige  gezichtsharen door middel van een kleverige wax. Harsen of waxen is hetzelfde. Een haar wordt dmv harsen geheel verwijderd, inclusief de wortel. Na het harsen zal het gemiddeld 4-8 weken duren voordat de haren weer zijn aangegroeid. Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering. Na het harsen zullen de haren dus weer aangroeien. Dit aangroeien gebeurt daarna wel met een zachte haarpunt zodat u in tegenstelling tot scheren, na het harsen nooit harde stoppels zal krijgen. Na het harsen voelt uw huid prettig en zacht aan, omdat we hierbij ook de dode huidcellen direct verwijderen.

Harsen met harde wax

De harde wax moet worden verwarmd en wordt vervolgens met een spatel in een dun laagje op de huid aangebracht. De wax wordt na enkele seconden weer hard en kan worden verwijderd zonder ontharingsstrippen. Harde wax wordt voornamelijk gebruikt voor het ontharen van gevoeligere delen zoals gezicht. Harde wax hecht zich enkel aan de haren en niet aan uw huid.


Wij werken met een anti allergische wax en met voor en na behandelingen zodat er nauwelijks een overgevoelige reactie van uw huid optreed. Hebt u een overgevoelige huid geef dit ons dan even aan.

NU online een afspraak maken »