De Bruids-metamorfose van Bo Roelen

Bo Roelen woont in Oisterwijk, is 27 jaar jong en is tandartsassistente. In haar vrije tijd volgt ze ook nog een opleiding voor visagiste. In eerste instantie voor de hobby, waarin ze heel veel passie kwijt kan. later dit …
Lees verder >
Meer informatie >

Flip in Hair is there!

Een Flip In Hair is vervaardigd uit honderd procent menselijk haar van de hoge kwaliteit. Nog niet eerder was er een systeem dat verlenging of volumevermeerdering zo makkelijk maakt als deze Flip-In Hair. Wanneer u dit systeem eenmaal geprobeerd heeft, wilt u niet meer anders. Het zal u verrassen wat dit systeem voor u kan doen en dat in minder dan 1 minuut! Een groot voordeel van de Flip-In Hair, is dat het uw haar niet beschadigd, zodat ook uw eigen haar gewoon kan doorgroeien. Uw bos haar zal er vol en gezond uitzien en niemand zal merken dat u de Flip-In Hair draagt.

 
Deze verlenging of volumevermeerdering kan door ons worden geverfd en met behulp van een föhn, krul- of steiltang in elk gewenst model worden gebracht. Of u nu krullend haar hebt, steil, of een beetje slag, met Flip-in Hair kunt u ieder kapsel verlengen of meer volume geven.


 
Flip-in Hair is verkrijgbaar in steil, slag en krul. Er is voor u een ruime keus om het juiste haartype en de gewenste lengte te kiezen. Het is gemaakt van 100% human hair en is gegarandeerd van hoge kwaliteit. Daarom kunnen we het stylen zoals we dat normaal ook met uw haar doen.Deze verlenging of volumevermeerdering staat garant voor prachtig glanzend haar. Het gebruiksgemak van Flip In Hair is groot. De kappers van Rielhaariteit kunnen u hierover natuurlijk adviseren. De prijzen zijn vanaf  €148,50.
NU online een afspraak maken »