De metamorfose van Joyce Verboven

Joyce, woonachtig in Oisterwijk, is 46 jaar en in haar vrije tijd graag sportief bezig. Zo is ze regelmatig op de tennisbaan te vinden en gaat ze gemiddeld twee tot drie keer per week hardlopen. Ze liep al een tijdje met de …
Lees verder >
Meer informatie >

Vrijblijvend en gratis intakegesprek voor een pruik of haarwerk

Neem contact op met Rielhaariteit haarwerken voor een pruik of haarwerk

Als u besluit contact op te nemen, kan dat telefonisch tijdens onze openingstijden via: 013 - 518 19 18, vraag hierbij naar Christien. Indien u buiten onze openingstijden een afspraak wilt plannen kan dit via de zwarte button hier rechtsboven. Ons eerste intakegesprek is in alle discretie, gratis en vrijblijvend in onze speciale haarwerkruimte in een ongedwongen, huiselijke sfeer.

Maak uw wensen kenbaar

Tijdens het intakegesprek bespreekt u met Christien in alle privacy in een separate ruimte binnen Rielhaariteit haarwerken uw wensen betreft uw haarstukje, pruik, haarwerk of alternatief haarwerk. Er is keuze uit vele mogelijkheden in modellen en kleuren van echt haar tot synthetisch haar. Christien zal u tot in details voorlichten over de voor- en nadelen. Samen maken we een keuze uit de verschillende soorten haarstukjes, pruiken of haarwerk en wordt er een nieuwe afspraak gemaakt wanneer u deze haarwerken kunt komen passen.

Uw haarwerk gebruiken

Nadat we de keuze hebben gemaakt kunt u de pruik, het haarwerk of het haarstukje al snel gaan gebruiken. Waar nodig kan het maatwerk haarwerk nog in model geknipt worden, zodat het uiteindelijk helemaal naar wens is. Er zijn verschillende manieren om een haarwerk of pruik te bevestigen. Wij beheersen alle technieken; semipermanente of permanente bevestiging en click systemen. De maat moet uiteraard perfect zijn.

Kosten / declaratie

U krijgt direct een duidelijk overzicht van de kosten, en Rielhaariteit haarwerken regelt daarbij voor u de declaratie aan uw zorgverzekeraar. Rielhaariteit haarwerken is als gecertificeerd haarwerk bedrijf door alle Nederlandse zorgverzekeraars gecontracteerd als zorgaanbieder. Hierdoor kunnen we iedereen, ongeacht waar u verzekerd bent passend adviseren en, op medische indicatie, de volledige financiële afwikkeling voor u verzorgen.

Onderhoud en nazorg van uw haarwerk

Na het aanmeten van je haarwerk of pruik blijven wij je begeleiden. Het onderhoud van een haarwerk of pruik is belangrijk. Daarvoor wordt je persoonlijk, gratis geadviseerd en ik laat zien hoe je haarwerk of pruik gewassen moet worden, oefenen het op- en afzetten met je, en geven diverse handige tips. Het is erg belangrijk dat een haarwerk op de juiste manier gewassen wordt. Ik maak met u een plan waarin ik stap voor stap uitleg geef hoe u dit het beste kunt doen. Het onderhoud en de verzorging van uw haarwerk is van belang om de kwaliteit te behouden.


 

NU online een afspraak maken »